Sedef Aleyna Demirci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Sedef Aleyna Demirci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal 7'de görev alan ve haberleri ile halkın nabzını tutmayı sürdüren Sedef Aleyna Demirci her geçen gün daha da fazla kişi tarafından araştırılıyor. Hakkındaki bilgiler merak edilen güzel muhabire dair birçok detay öğrenilmek isteniyor. Peki, Sedef Aleyna Demirci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor...

Kanal 7'de görev alan ve haberleri ile halkın nabzını tutmayı sürdüren Sedef Aleyna Demirci her geçen gün daha da fazla kişi tarafından araştırılıyor. Hakkındaki bilgiler merak edilen güzel muhabire dair birçok detay öğrenilmek isteniyor. Peki, Sedef Aleyna Demirci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


 

Sedef Aleyna Demirci kimdir?

Türkiye'de yayın yapan en önemli ulusal kanallardan biri olan Kanal 7'de muhabirlik yapan Sedef Aleyna Demirci 28 Şubat 1999 tarihinde İstanbul Beykoz'da doğdu. 23 yaşında. Aslen Sivaslı. Kendisi evli. İstanbul Üsküdar Lisesi ve ardından da Medipol Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olarak kariyerine başladı. Kapısından stajyer olarak girdiği kanalda şu anda birçok önemli habere imza atıyor.
 

Sedef Aleyna Demirci


Nazlı Çelik'i izleyerek karar verdi

Başarılı muhabirin mesleğe başlama kararındaki en etkili isim Nazlı Çelik oldu. 8-9 yaşlarında izlediği başarılı sunucudan etkilenen Demirci, ay yıldızlı kolyenin vesile olduğunu ifade ediyor.  Konuşmayı, mikrofonu, kamerayı seven bir çocukluk geçirirken kendisini sahada buldu. Yolunun uzun olduğunu, doğru, dürüst ve ilkeli haber yapmaktan başka bir amacının olmadığını dile getiriyor. 'Başarı gelir, önemli olan nasıl anıldığınızdır' diyor.

Sedef Aleyna Demirci


 

Muhabirlik iş olmadı

İşini severek yaptığını dile getiren ve her gün görevini en iyi şekilde icra etmeye çalıştığını dile getiren Sedef Aleyna Demirci; "Muhabirlik benim için hiçbir zaman iş olmadı. O yüzden omzumda bir sorumluluk taşımaktan ziyade en sevdiğim ve yaptığım işi yapmak için evden çıkıyorum" diyor.

Eğer sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile işe gitmiş sayılmazsınız, -Konfüçyüs



Sedef Aleyna Demirci


Sedef Aleyna Demirci Instagram hesabı

Güzel muhabir kamera karşısında olduğu gibi sosyal medyada da ilgi çeken muhabirler arasında. Kendisini Instagram'da da 5 binden fazla kişi takip ediyor ve yüksek sayıda etkileşim elde ediyor. @sedefaleynademirci profilinden hesabına ulaşabilirsiniz.

Sedef Aleyna Demirci

Sedef Aleyna Demirci

Sedef Aleyna Demirci

Sedef Aleyna Demirci

Sedef Aleyna Demirci

Sedef Aleyna Demirci


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.