Sefirin Kızı 18. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 18. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Sefirin Kızı 18. bölüm tek parça ve full izle seçeneği ile karşınızdayız. Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 7 Eylül Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 18. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Sefirin Kızı 18. bölüm özeti

Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der. Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır. Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.” Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?


Star TV Sefirin Kızı 18. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 18. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 18. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.