Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça full izle | Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça ve full izle seçeneği ile karşınızdayız. Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle 21 Eylül Pazartesi günü ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Sefirin Kızı'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Sefirin Kızı 21. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Sefirin Kızı 21. bölüm özeti

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz. Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.


Star TV Sefirin Kızı 21. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sefirin Kızı 21. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sefirin Kızı'ın 21. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.