Sen Çal Kapımı 12. bölüm tek parça izle! 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 12. bölüm tek parça izle! 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Serkan ve Eda'nın aşk dolu hikayesi devam ediyor. FOX TV'de yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve her geçen gün daha da da fazla kişi tarafından izlenen Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümü yayınlandı. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümde yaşanacaklar merak ediliyor. Sen Çal Kapımı 12. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 12. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçeneklerini de bu sayfada

FOX TV'nin yaz sezonuna damga vuran ve çarşamba günlerinde de reyting kozu haline gelen yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam saatler 20:00'yi gösterdiğinde yeni bölümü ile yayınlandı. Tam isabet olarak gösterilen ve her hafta binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Sen Çal Kapımı 12. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alırken bölüme dair özet de sizlerle birlikte. 
 

Sen Çal Kapımı 12. bölüm özeti

Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var. Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar.


Sen Çal Kapımı 12. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sen Çal Kapımı 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sen Çal Kapımı'ın 12. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

kerem bürsin

Sen Çal Kapımı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı'nın 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum