Sen Çal Kapımı 23. bölüm tek parça izle! 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 23. bölüm tek parça izle! 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da heyecan sürüyor. Serkan ve Eda arasında yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından ilgiyle izleniyor. Hikayesiyle çok sevilen ve çarşamba günlerinin ardından cumartesileri yayınlanmaya başlayan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Sen Çal Kapımı 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 23. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçeneklerini de bu sayfa

FOX TV'nin yaz sezonuna damga vuran ve cumartei günlerinde de reyting kozu haline gelen yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam saatler 20:00'yi gösterdiğinde yeni bölümü ile yayınlandı. Tam isabet olarak gösterilen ve her hafta binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Sen Çal Kapımı 23. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alırken bölüme dair özet de sizlerle birlikte. 
 


Sen Çal Kapımı 23. bölüm özeti

Serkan ve Eda aşkının ortasına Balca bir bomba gibi düşer. Yeni PR sorumlusu, Serkan’ın hayatının aşkı olacağını düşündüğünden Serkan’la yakınlaşma fırsatlarını kaçırmamaya çalışır. Hatta özel fırsatlar yaratmaya girişir. Serkan, Balca’nın kendisiyle ilgilenmediğini, sadece işkolik bir çalışan olduğunu söylese de Eda kızın niyetinin farkına varmıştır. Serkan kıza ilgi göstermese de Balca’nın onun peşinde olduğundan emindir. Serkan da kendi görüşünde ısrar edince iddialaşırlar. Balca’nın Serkan’a ilgisi olup olmadığını anlamak için ikisi de kendince çeşitli yöntemler dener. Bu arada Eda’nın arkadaşları da boş durmaz ve Balca’nın bir açığını yakalamak için peşine düşer. Melo ve Fifi’nin bu çabaları kendilerine enteresan deneyimler yaşatır. Şirketin hazırlanmakta olduğu bir ihale için çalışırlarken Balca, Eda’ya sinsi bir tuzak kurar. Eda ise patronunun gizli ortağı için birtakım hazırlıklar yaparken, aslında babaannesi için çalıştığının farkında değildir. Hem ihalenin sonucu hem de aynı gün Eda’nın babaannesinin hayatlarına girişi; Serkan ve Eda için çok büyük sürprizler yaratır. Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!


Sen Çal Kapımı 23. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Sen Çal Kapımı 23. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sen Çal Kapımı'ın 23. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

kerem bürsin

Sen Çal Kapımı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı'nın 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.