Sen Çal Kapımı 9. bölüm tek parça izle! 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 9. bölüm tek parça izle! 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Serkan ve Eda'nın aşk dolu hikayesi devam ediyor. FOX TV'de yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve her geçen gün daha da da fazla kişi tarafından izlenen Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümü yayınlandı. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümde yaşanacaklar merak ediliyor. Sen Çal Kapımı 8. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 9. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçeneklerini de bu sayfada g

FOX TV'nin yaz sezonuna damga vuran ve çarşamba günlerinde de reyting kozu haline gelen yeni dizisi Sen Çal Kapımı bu akşam saatler 20:00'yi gösterdiğinde yeni bölümü ile yayınlandı. Tam isabet olarak gösterilen ve her hafta binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Sen Çal Kapımı 9. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alırken bölüme dair özet de sizlerle birlikte. 
 

Sen Çal Kapımı 9. bölüm özeti

Eda, suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra ortadan kaybolur. Serkan, Eda’nın gönlünü almak ister ama Eda’yı bulmak kolay olmayacaktır. Uzun uğraşlar sonunda bulduğunda ise Eda onunla görüşmek istemeyince, bu kez Serkan ona kelepçe takar. Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Ama Eda’nın beklentisi çok daha basittir. Baş başa geçirecekleri uzun bir gecenin sonunda ikisi de birbirini ilk kez çok farklı gözlerle görmeye başlarlar. Ama ikisi de ne yaparlarsa yapsınlar sözleşmenin bittiğinin farkına vardıklarında her şey değişecektir.

hande erçel


Sen Çal Kapımı 9. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sen Çal Kapımı 7. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sen Çal Kapımı'ın 7. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

kerem bürsin

Sen Çal Kapımı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı'nın 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.