Şeref Sözü 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi?

Şeref Sözü 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi?
Haftanın her günü yayınlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Çarşamba akşamlarında izlenme yarışına girecek olan yeni yapım bu akşam SHOW TV'de yerini alacak. Kuruluş Osman ve Sen Çal Kapımı'nın yanısıra Doğduğun Ev Kaderindir ile rekabete başlayacak olan Şeref Sözü'nin 1. bölüm reytingleri merak ediliyor. Peki, dizi tuttu mu izlenir mi? İşte detaylar...

Dizi dünyasına bu akşam bir yapım daha ekleniyor. Baş rolünde Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan'ın olduğu Şeref Sözü yayın hayatına başlıyor. İzleyicilerin merakla beklediği yapımın ilk bölümünde elde edeceği izlenme oranları yayın hayatını da direkt olarak etkileyecek. Peki, Şeref Sözü 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi tuttu mu izlenir mi? İşte detaylar...


 

Şeref Sözü konusu?

Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası'na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli'nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra'dır. İsra'nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli! İsra'nın Adabeyli Malikanesi'ne Cihan'ın karısı olarak gelmesiyle tüm düzen alt üst olacaktır.


 

Şeref Sözü oyuncuları

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.


 

Şeref Sözü 1. bölüm reyting sonuçları

Bugün yepyeni bir maceraya başlayarak zirve mücadelesi verecek olan Şeref Sözü'nün iki çetin rakibi var. Bugün 29. bölümü ile yayınlanacak olan Kuruluş Osman ile yaza damga vuran Sen Çal Kapımı en önemli adaylar. Ayrıca Doğduğun Ev Kaderindir, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert de üst sırarlara oynayacak. Bu sebeple dizinin işi zor. Reyting sonuçları 10:15-10:30 arasında açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.