Şeref Sözü 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Şeref Sözü 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Tolgahan Sayışman ve Sude Güder'in baş rollerini paylaştığı Şeref Sözü 1. bölümü ile yayınlandı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler ise araştırmalarda bulunarak izleme yollarını arıyor. Şeref Sözü 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri ile karşınızdayız. Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanacak bölümleri ile reyting sıralamasına damga vurması beklenen Şeref Sözü 1. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran ve güçlü senaryosu ile de fark yaratacak olan dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Şeref Sözü 1. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

Şeref Sözü 1. bölüm özeti

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’, çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle yeni sezonun en merak edilen projesi olarak dikkat çekiyor. Çekimleri, Türkiye dizi tarihinde ilk olmak üzere dizi için adeta yeniden inşa edilen 480 bin m2’lik bir adada gerçekleştirilen ‘Şeref Sözü’, 14 Ekim Çarşamba akşamı Show TV’de başlıyor. Yapımları ile dünyanın her köşesine ulaşan TIMS&B Productions’ın vizyonu, fenomen olmuş dizilerin yönetmeni Cevdet Mercan’ın rejisi ve hafızalardan silinmeyen dizi hikayelerinin senaristi Eda Tezcan’ın kalemi ile ‘Şeref Sözü’ yeni sezonun en çok konuşulan dizisi olacak. Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası’na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli’nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra’dır. İsra’nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli! İsra’nın Adabeyli Malikanesi’ne Cihan’ın karısı olarak gelmesiyle tüm düzen alt üst olacaktır. Adabeyli Adası’nda İsra’nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen “Şeref Sözü” geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır! Lübnan'da geçen nefes kesici sahnelerin heyecanı yükselttiği tanıtımda İsra'nın gözyaşları herkesi derinden etkiliyor. Cihan’ın (Tolgahan Sayışman) İsra’yı eşi olarak tanıttığı anlar izleyenleri şaşırtırken, dizi etkileyici hikayesiyle merak uyandırıyor. Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor. TIMS&B Productions proje için, Türkiye dizi tarihinde ilk kez 480 bin m2’lik bir adayı dev bir platoya dönüştürdü. Özel tasarım tablolar, mobilyalar ve objeler ile bezeli dünya jet sosyetesi ile yarışır haldeki Adabeyli Konağı ve tüm mekanları ile ‘Şeref Sözü’nün ilk tanıtımı göz kamaştırdı!


 

Show TV Şeref Sözü 1. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Şeref Sözü 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Şeref Sözü 1. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Şeref Sözü 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Şeref Sözü'nün 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.