Şeref Sözü 2. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Şeref Sözü 2. bölüm tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Tolgahan Sayışman ve Sude Güder'in baş rollerini paylaştığı Şeref Sözü 2. bölümü ile yayınlandı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler ise araştırmalarda bulunarak izleme yollarını arıyor. Şeref Sözü 2. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri ile karşınızdayız. Şeref Sözü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanacak bölümleri ile reyting sıralamasına damga vurması beklenen Şeref Sözü 2. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran ve güçlü senaryosu ile de fark yaratacak olan dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Şeref Sözü 2. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Şeref Sözü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

Şeref Sözü 2. bölüm özeti

Şükran ve Sefer, kızları Yasemin’in bu şekilde ortada bırakılması karşısında Cihan’dan hesap soracaklarken, oğlunun her kararının, her şartta arkasında duran annesi Emsal bile bu kez Cihan’ı desteklemez.Tüm ailesi ve ada halkı, düğünü için onu beklerken Cihan, İsra ve oğlum dediği Ömer’in adada kalacağını ilan edince, Yasemin oğulları Mustafa’yı da yanına alarak ortadan kaybolur. Düğün telaşı, yerini intikam yemini ederek giden Yasemin ve küçük Mustafa’yı arama faaliyetlerine bırakır. Nereye geldiğini bile bilmeden çıktığı yolculukta, birden kocaman bir topluluğun nefreti ile karşılaşan İsra’yı da zor günler beklemektedir. Babasının öldürüldüğü gece evini terk edip bir depoda doğum yapmak zorunda kalan, kucağında birkaç saatlik bebeğiyle Cihan’ı arayarak yardım isteyen İsra, kurtulduğuna sevinemez haldedir. Yıllardır planlanan düğünü gerçekleştiremeyen ve torunu ile müstakbel gelini kayıplara karışan Emsal Hanım’ın İsra’nın hikayesini öğrenmeye hiç niyeti yoktur. Kimsenin gözüne görünmemeleri için İsra ve bebeğini malikanenin bodrumuna yerleştirir. Sevdiği herkesi karşısına alan Cihan Adabeyli, İsra’yı ailesine kabul ettirebilecek mi? Cihan’a büyük bir acı bırakmaya kararlı olan Yasemin’in planı ne? İsra, Adabeyli Adası’nda ayakta kalmak için neler yapacak? İsra’nın adadan gitmesi için Cihan’a mühlet veren Emsal Hanım, süre dolduğunda ne yapacak? Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’, ikinci bölümüyle Çarşamba 20.00’de Show TV’de!


 

Show TV Şeref Sözü 2. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Şeref Sözü 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Şeref Sözü 2. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Şeref Sözü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Şeref Sözü'nün 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.