Şeref Sözü 4. bölüm final tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Şeref Sözü 4. bölüm final tek parça, full ve Youtube izle | Şeref Sözü 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Tolgahan Sayışman ve Sude Güder'in baş rollerini paylaştığı Şeref Sözü 4. bölümü ile yayınlandı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler ise araştırmalarda bulunarak izleme yollarını arıyor. Şeref Sözü 4. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri ile karşınızdayız. Detaylar haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanacak bölümleri ile reyting sıralamasına damga vurması beklenen Şeref Sözü 4. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran ve güçlü senaryosu ile de fark yaratacak olan dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Şeref Sözü 4. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık.

Şeref Sözü 4. bölüm özeti

Yasemin, küçük Ömer’le birlikte liman binasını ateşe verir. Nihayet eve dönen ve hiç de sıcak karşılanmayan İsra’nın tek terdi oğlunu sağ salim yeniden kucağına alabilmektir. Cihan Adabeyli, oğlunun bulunması için tüm imkanları seferber ederken, büyük bir belirsizliğin pençesindeki İsra, çaresizce Ömer’in bulunmasını beklemektedir. Emsal’in talimatıyla ev halkı da adanın her köşesinde bebeği aramaya koyulur. Yasemin gözünü karartmış; eve geri dönebilmek, Cihan’la tekrar birlikte olabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kez Metin’in de durduramadığı Yasemin, küçük Ömer’le birlikte liman binasını ateşe verir. Ömer kurtulabilecek mi? Cihan Adabeyli oğluna yaşatılanların hesabını nasıl soracak? Yasemin’in intikam planı nasıl sonuçlanacak? Tüm yaşananlardan sonra İsra, adada kalabilecek mi?


 

Show TV Şeref Sözü 4. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Şeref Sözü 4. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Şeref Sözü 4. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum