Sıfır Bir’in yıldızları yeniden bir arada! Cihangir Ceyhan ve Savaş Satış aynı dizide

Sıfır Bir’in yıldızları yeniden bir arada! Cihangir Ceyhan ve Savaş Satış aynı dizide
Sıfır Bir dizisinde başrolleri paylaşan Cihangir Ceyhan ve Savaş Satış uzun yıllar sonra ilk kez yeniden bir projede bir araya geliyor.

YouTube dizisi olarak yayın hayatına başlayan ve büyük ilgi görmesinin ardından BluTV’ye geçen Sıfır Bir dizisinde rol alan pek çok oyuncu kariyerlerine farklı projelerde devam ediyor. Özellikle “Cio” karakterine hayat verdiği diziden ayrıldıktan sonra Çukur ve Camdaki Kız gibi dizilerde önemli rollerde rol alan Cihangir Ceyhan’ın kariyeri büyük bir yükseliş gösteriyor. Son olarak yeni bir projede yer almaya hazırlanan Ceyhan’a Sıfır Bir’deki rol arkadaşı Savaş Satış da eşlik edecek.

Dengeler dizisi oyuncu kadrosu

Yakın bir zamanda yayınlanması beklenen Dengeler dizisi Sıfır Bir’in yıldızlarını yeniden bir araya getiriyor. Cihangir Ceyhan ve Savaş Satış’ın yanı sıra yine aynı dizide rol alan Burak Şafak da Dengeler dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Dengeler: Biri Olmak dizisi hangi platformda, künye?

Senaryo yazarlığını Sarp Kalfaoğlu’nun üstlendiği yönetmen koltuğunda Mert Özdemir’in oturduğu “Dengeler: Biri Olmak” adlı dizi Inter Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçiriliyor. Dizinin GAIN platformunda izleyici ile buluşması bekleniyor.

gffu82xwiaa-7vm.jpeg

Dengeler dizisinin konusu ne?

Dengeler dizisinde; Cihangir Ceyhan tarafından canlandırılan ve merdivenaltı bir boksör olan Ferit Kamacı karakterinin masum bir kişiyken yaşadıkları sonucunda adım adım gayrimeşru dünyaya çekilişinin öyküsü anlatılıyor.

Cihangir Ceyhan Sıfır Bir’den olaylı ayrılmıştı

Öte yandan Sıfır Bir dizisinin 4. sezon finalinde karakteri Cio’nun ölmesi sonucu yapımdan ayrılan Cihangir Ceyhan’ın Savaş Satış ve set ekibiyle kavga ettiği iddia edilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.