Sol Yanım 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle - Sol Yanım 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sol Yanım 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle - Sol Yanım 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Televizyon ekranlarında yaşanan rekabette yerini alan Sol Yanın 1. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Güçlü kadrosu ve iddialı senarosuyla ilk andan itibaren seyircileri sabırsızlandıran ve heyecanlandıran dizinin 1. bölümü ilgiyle izlendi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sol Yanım 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Defne Samyeli, Cansel Elçin ve Özge Yağız'ın baş rollerinde oynadığı Sol Yanım 1. bölümle birlikte seyircilerin karşısındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla televizyon dünyasına damga vurmak isteyen yapım için birçok kişi ilgi göstererek STAR TV ekranlarındaki yerini aldı.İzleyemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler ise seyretme seçeneklerini araştırarak öğrenmek amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriyor. Sol Yanım 1. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sol Yanım 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Sol Yanım 1. bölüm özeti

tar’ın yeni dizisi ‘Sol Yanım’ın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Genç yıldızları usta isimlerle buluşturacak olan dizinin yayınlanan tanıtımı büyük merak uyandırdı. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor. Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor. Yayınlanan ilk tanıtımla birlikte dizinin merakla beklenen karakterleri de ortaya çıktı. ‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

Sol Yanım 1. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Sol Yanım 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sol Yanım'nin 1. bölümünü STAR TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey

Sol Yanım 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin yeni dizisi Sol Yanım 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa STAR TV.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.