Sözcü TV ana haberi Fatih Portakal mı sunacak?

Sözcü TV ana haberi Fatih Portakal mı sunacak?
Sözcü televizyonunun kuruluşunda yer alan gazeteci Yılmaz Özdil’in istifasının ardından Fatih Portakal’ın Sözcü TV(SZC)'de ana haber sunacağı iddiaları gündeme gelmişti. Peki, Fatih Portakal Sözcü TV'de ana haber sunumu mu gerçekleştirecek? İşte detaylar...

10 senelik FOX TV ana haber sunuculuğunu üstlenen ve kariyerinin önemli noktasında görevini bırakma kararı alarak emekli olma isteğini kanal yönetimine bildiren Fatih Portakal, 2020 senesinin son aylarında FOX TV ekranlarından ayrılmış ve YouTube ’da yayıncılık faaliyetini sürdürmüştü. Portakal yeni aldığı kararla Sözcü TV ile anlaştığını duyurdu.

Sözcü televizyonunun kuruluşunda yer alan gazeteci Yılmaz Özdil’in Sözcü TV’den ayrılması büyük yankı bulmuş, ardından Fatih Portakal’ın Sözcü TV'de ana haber sunacağı iddiaları ortaya çıkmıştı.

Portakal bu iddiaları kabul ederek Sözcü TV ile anlaştığını doğruladı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Portakal, 20 Mart akşamından itibaren ana haberde olacağını şu sözlerle duyurdu:

"Bir de benden duyun istedim, evet Sözcü TV ile anlaştık. 20 Mart akşamı ana haberde sizlerle birlikte olacağız. Bir kez daha İstanbul yapmakta fayda var belki, bilmiyorum. Güzel olacak diye düşünüyorum. Ana haberle karşınızda olacağım akşam saatlerinde. Tabii her zamanki gibi bültenimizi yapacağız, Türkiye'nin haberlerini paylaşacağız. En önemlisi de konuşacağız, konuşturan ve konuşacağımız bir bülten olacak. Umarım güzel olacak, güzel de bir yol olacak diye düşünüyorum. 20 Mart akşamı kimselere randevu vermeyin, Sözcü TV'de ana haberde birlikte olalım."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.