Süleyman Çakır ölümünün 19. yılında yine Twitter’ın zirvesinde!

Süleyman Çakır ölümünün 19. yılında yine Twitter’ın zirvesinde!
Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır’ın 8 Nisan’daki ölüm yıldönümü bu yıl da sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Necdet Oktay Apaydın - Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri, 19 yıl geçse de unutulmuyor! Dizide ünlü aktör Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri bundan tam 19 yıl önce 8 Nisan’da yayınlanan bölümde hayatını kaybetmişti. Sonraki yıllarda ise dizinin hayranları tarafından şok etkisi yaratan ve büyük yankı uyandıran bu ölüm, her sene anılmaya başladı.

Süleyman Çakır’a olan hayranlıklarını paylaşımları ile dile getirenler ünlü karakterin trendler listesine girmesini de sağladı. Twitter’ın Türkiye gündeminde “Süleyman Çakır” hashtag’i uzun süre ilk sırada yer buldu. Tam 19 yıldır her 8 Nisan’da paylaşımlarını sürdüren dizinin hayranları, 2023 yılında da Süleyman Çakır karakterinin sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almasını sağladı. Hayranları, karakterin fotoğraflarını, dizide kullandığı sözleri ve diziden kesitleri paylaştı.

Necati Şaşmaz, İstemi Betil, Zafer Ergin gibi ünlü oyuncuların rol aldığı fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Oktay Kaynarca mafya babası Süleyman Çakır karakterine hayat veriyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.