Survivor 2020 Cemal Can Canseven neden ağladı? Danla Bilic iile ne konuştu?

Survivor 2020 Cemal Can Canseven neden ağladı? Danla Bilic iile ne konuştu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışması olan Survivor 2020'de bir hafta daha sona erdi. Elenme heyecanının da yaşandığı bölümde iletişim ödülü kazanan Cemal Can Cansever, Danla Bilic ile görüştü ve ağlamaya başladı. Peki Cemal Can Canseven neden ağladı? Danla Bilic iile ne konuştu? O anlar haberimizde yer alıyor.

Yıllardır televizyon ekranlarında reyting sonuçlarına damga vuran ve Türkiye'nin de en uzun soluklu yarışmalarından biri olup milyonları peşinden sürükleyen Survivoe 2020'de rekabet dolu bir akşam daha geride kaldı. 123. bölümü ile yayınlanan maratonda duygusal anlar da yaşandı. Mavi takımdaki yarışmacılar kazandıkları iletişim ödülünü aileleri ve arkadaşlarıyla kullandı. Cemal Can Canseven'in seçtiği kişi ise ünlü Youtuber Danla Bilic oldu. İkilinin arasındaki konuşmada Canseven gözyaşlarına hakim olamadı. Peki Cemal Can Canseven neden ağladı? Danla Bilic iile ne konuştu? O anlar haberimizde yer alıyor.
 

Danla Bilic: Hiç beklemiyordum. Ağlarım sesini duyduğum için.
Cemal Can Canseven: Seni çok özledim. Öyle böyle değil, anladın mı?

cemal can canseven danla bilic

 

Danla Bilic: Seni yeterince ağladın. Ağlama sırası bende.
Cemal Can Canseven: Çok zor ama.
Danla Bilic: Üçe kadar sayıyorum, kendimize geliyoruz.

cemal can canseven danla bilic
 

Danla Bilic: Evlilik haberlerimiz çıktı.
Cemal Can Canseven: Şaka yapıyorsun!

cemal can canseven danla bilic

 

Danla Bilic: Canlı yayın açtım. Biri 'Can'la evli misiniz?' yazmış. Ben de 'Evet, 5 ay evli kaldık. Sonra beni aldattı ve ayrıldık' dedim. Şaka yaptım. Her yere manşet olduk. Aşkım evlenmek zorundayız.


cemal can canseven danla bilic

 

Cemal Can Canseven: Yok artık daha neler? Birini bulamazsak evlenecektik, o doğru. Daha yaşımız vara buna. Kızım ben buradan sonra evlilik kaldıramam.

cemal can canseven danla bilic
 

Cemal Can, telefon görüşmesi sonrası yaptığı açıklamada, "Bir şey diyemedim, sadece 'özledim' dedim. 10 dakika sanki 3-4 saniyeymiş gibi geldi. Burada zamanın değerini çok iyi anladım" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.