Survivor kim elendi? Survivor All Star 2022'de adaya veda eden isim belli oldu

Survivor kim elendi? Survivor All Star 2022'de adaya veda eden isim belli oldu
Survivor All Star 2022 pazar akşamında yeni bir bölünle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Yarışmada yine eleme heyecanı yaşandı. Bir ismin veda edeceği adada kimin Dominik'ten ayrılacağı da merak konusuydu. Dokunulmazlık oyununun ardından kazanan takım belli oldu ve ardından da elenen yarışmacı açıklandı. Peki, Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da bu akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 2022'de ünlüler ve gönüllüler takımı bir kez daha karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonrasında dokunulmazlık ödülünü kazanan takım belli oldu.


SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler eleme konseyinde aralarından bir ismi seçmek zorunda kaldı.


20 MART SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Sevilen yarışmada eleme adayları ünlülerden Mert ve Barış olmuştu. Bu akşamın üçüncü eleme adayı ise 7 oyla gönüllülerden Evrim oldu. Dördüncü eleme adayını performans birincisi Nagihan belirledi. Nagihan elenmesi yönünde Atakan dedi.

Peki, Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte 20 Mart 2022 Survivor'da elenen isim..

Survivor'da büyük eleme heyecanının ardından yarışmaya veda eden isim Mert oldu.


KONSEYDE GERGİNLİK

Mert, Nisa'ya 'neden gülüyorsun, bence hoşuna gitti.' diyerek tepki gösterdi. Sude ise büyük şok yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.