Sweet Home’un ikinci ve üçüncü sezonu ne zaman yayınlanacak

Sweet Home’un ikinci ve üçüncü sezonu ne zaman yayınlanacak
Sweet Home kısa sürede Netflix'teki en büyük K-dizilerinden biri haline geldi ve büyük çıkışının ardından Netflix 2. sezon ve 3. sezon anlaşmaların yenilemesine yönelik karar aldı.

Bir yılı aşkın bir süredir yapım aşamasında olan dizi, önümüzdeki iki sezonun yapımını tamamladı. İşte Sweet Home 2. sezonu hakkında bilmeniz gereken şeyler.

Hızlı bir özete ihtiyaç duyarsanız, Sweet Home, Yongchan Hwang'ın aynı adlı webtoon çizgi romanına dayanan bir Netflix Orijinal korku K-Drama dizisidir.

Dizinin yapımcılığını My Holo Love, Love Alarm, Arthdal ​​Chronicles ve Crash Landing on You gibi diğer popüler K-Dramalardan da sorumlu olan Studio Dragon üstleniyor.

Sweet Home 2. Sezon Netflix Güncelleme durumu

Sweet Home'un Netflix'te yayınlanmasından on sekiz ay sonra, yayıncı nihayet Sweet Home'un ikinci sezonu için geri döneceğini ve resmi olarak yapım aşamasında olduğunu doğruladı.

Mart 2022'de Song Kang'ın menajerinin Instagram sayfasında sözleşmenin onaylandığını gördük. Görününen bu paylaşım hakkında bazı tartışmalar oldu. Fakat bu tartışmalar dizinin ikinci sezonun yayınlanmasına engel olmadı.

Sweet Home'un 3. sezonuda onaylandı

Sweet Home'un üçüncü sezonu için kontrat onaylandı ve üçüncü sezonunda ikinci sezonla birlikte yayınlanacağı söyleniyor.

Sweet Home'un dönüşünün resmi duyurusunun video açıklamasında "2. ve 3. sezonların yapım aşamasında" olduğu belirtiliyor.

Dizinin ikinci ve üçüncü sezon çekimlerinin 2023'ün başlarında Güney Kore'de başlayacağı ve ilk sezonun 2023 Şubat ayının ortalarında sona ereceği söyleniyor.

13 Mart'ta HeraldPop, 2. ve 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını doğruladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.