Tatlı Bela 11. bölüm izle! - 4 Şubat Perşembe

Tatlı Bela 11. bölüm izle! - 4 Şubat Perşembe
Kanal 7'nin Hindistan menşeli dizilerine bir yenisini eklediği Tatlı Bela 11. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Dizinin izleyicileri 11. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Hint dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela yeniden başladığı yayın hayatında 11. bölümü ile karşımızda. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak ekranlara gelen yapım için ilk günden bu yana büyük bir ilgi var ve Kanal 7 izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederek araştırıyor. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 11. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.


Tatlı Bela 11. bölüm özeti

Asta barınaktaki kadınlarla yolda karşılaşır ve çok mutlu olurlar.Slok’ta karşıdan gelir. Kadınlar onu görünce şok geçirirler. İkili kadınlardan dua ister. Asta Slok’un evine gelin kız olarak ilk kez gidecektir.Asta yine eve geç kalır. Angeli kapıyı açar ve geç kalmasından dolayı kapıyı yüzüne kapatır.Kapı tekrar açılır Angeli Asta’ya kapıyı hangi cüretle açarsın diye kızarken Slok’ ta kapıdadır. Tabi ki Slok annesine çok kızar. Angeli eve gelin kız için kumaş alacaktır bu yüzden eve iki satıcı gelir. Angeli Asta’nın seçmesine izin vermez. Asta ise kumaş için annesini telefonla arar.Angeli bu olaya çok kızar. Bu evde kadınların hakkı olmadığını söyler.Asta’nın her şeyine karışır. Slok karşıdan Asta’ya gel diye el hareketi yapar. Asta’da lavabo bahanesiyle yukarı çıkar. Birbirlerine sarılırlarken küçük kız onları görüp annesi Sodjal’a anlatmakla tehdit eder. Asta’da küçük kızın peşinden kovalarken Angeli’ya çarpar. Yine Angeli’den fırça yer. Nirancan yarın dini tören yapılacağını Angeli’ye söyler ve Audvut Bey ve ailesine haber verilmesini ister. Asta etrafı sulamak için kapıyı açar ve kovadaki suyu serper bir de ne görsün ! Döktüğü su Angeli’nin tepesinden akmaktadır. Angeli çıldırır. Düğün öncesi yapılan nikah töreni başlamıştır.Asta’nın ailesi de kapıdadır. Onları kimse karşılamaz. Daha sonra Slok kapıya gelir ve içeri davet eder. Nikah töreni başlamıştır. Onların ritüellerine (adetleri)göre damatın ayağını kayın babası yıkamalıdır. Asta bu adete karşı çıkar. Slok ise bu adeti atlayabiliriz der. Angeli bu durumu kabul edemez ancak Slok annesine müdahele eder. Karşılıklı hediyeleşirler. Kıyafet değiştirmeye giden ikili yeni elbiselerini giyip birbirlerine yüzük takarlar. Kalindi kızının kaderinin kendi kaderine benzemesine çok üzülür.Kendisi ilk evliliğinde çok acılar yaşamıştır.Annesi bu yüzden evliliği iyice düşünülmesini ister.Asta’nın büyük annesi Kalindi’ye Asta’ya güvendiğini ve onun her işin üstesinden gelecek güzel bir kalbinin olduğunu söyler. Asta kayınvalidesinin evinde mutfağa girip yemek yapacaktır. Her zaman ki sakarlığıyla mutfağın altını üstüne getirir. Elini yakan Asta’yı Slok odaya götürerek ona merhem sürer. Bu arada Angeli Asta’yı aramaktadır çünkü mutfaktan yanık kokusu gelmektedir. Asta mutfağa koşar Angeli’ de mutfaktadır ve oranın halini görünce şok olur. Asta’yı azarlar ancak Slok buna müsade etmez. Asta Jyothi’nin (Slok’un ablası) başına gelenleri düşünürken daldım ve o yüzden elimi yaktım der. Slok ablasının başına gelenleri öğrenmek ister. Asta onun zorla kürtaj yaptırdığını eşinin ve kayınvalidesinin çok kötü davrandıklarını söyler. Angeli sen bu işlere karışma diye kızar ve hatta Asta’nın yalan söylediğini söyler. Bu durumu Jyothi’ye sorarlar. Jyothi başına gelenleri anlatacağı zaman eve kayınvalidasi de gelir. Onu Angeli çağırmıştır. Jyothi korktuğu için Asta’nın yalan söylediğini hatta Asta’yı ilk kez gördüğünü söyler.

TATLI BELA 11. bölüm İZLE

TATLI BELA 11. bölüm ÖZET


Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Salı gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum