Tatlı Bela 14. bölüm izle! - 7 Şubat Pazar

Tatlı Bela 14. bölüm izle! - 7 Şubat Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu Hint dizilerinden biri olan Tatlı Bela'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin izleyicileri 14. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Hint dizilerinin arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela yeniden başladığı yayın hayatında 14. bölümü ile karşımızda. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak ekranlara gelen yapım için ilk günden bu yana büyük bir ilgi var ve Kanal 7 izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederek araştırıyor. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 14. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.


Tatlı Bela 14. bölüm özeti

Slok Asta’nın güneş doğmadan önce yanında olmasını ister. Asta gizli saklı Slok’un yanına gelir. Slok sürprizler hazırlamıştır ve Asta bu sürprizlerden dolayı mest olur. Asta Slok’u zerdeçal yağı ile yağlarken Angeli görür. Asta ve Slok ‘u yakalayan Angeli Asta’yı evine götürür. Angeli evin önüne geldiğinde arabanın kornasını çalarak Kalindi ve Audvut Bey’in dışarı çıkmasını sağlar. Kalindi’ye çok sert sözlerle yüklenen Angeli kızınıza terbiye verin Sizin adetleriniz böylemi kızınız geceyi Slok’la geçiriyor buna nasıl müsade edersiniz diye ağzına geleni söyler. Angeli’nin oradan ayrılmasından sonra Asta annesine geceyi onların evinde geçirmediğini söyler. Kalindi çok sinirlenerek kızına tokat atar. Asta ise bir daha sizin başınızı yere eğdirmeyeceğim der ve özür dileyerek suçunu kabul eder. Angeli’nin evinde bir ritüel vardır. Bu ayine Sodjal’in annesi gelir. Patavatsız hareketleri vardır. Sodjal annesinin hareketlerinden rahatsızdır. Angeli düğün hediyelerini hazırlarken Sodjal’in annesi Angeli’nin odasına izinsiz girer. Angali’nin arkasını dönmesini fırsat bilen Dijia odada bulunan altınları alarak Sari’sine gizler. Nerde değerli bir şey görse Sarisinin içine atar. Slok kuyumcuya çok güzel bir altın set hazırlatır. Kuyumcu eve getirince Sodjal ve Angeli takıyı beğenirler ve takmaya çalışırlar. Bu sırada gelen Slok ellerindeki takıyı alır. Evde yapılan dini ayin için Angeli merdivenlerden yavaş yavaş inerken ayağının burkulduğunu söyleyerek çığlık atar. Asta hemen sandalye aramaya gider. Asta sandalyayi bulup getirince Angeli buna da kızar ve sen bizim aile işlerimize neden karışıyorsun diyerek Asta’ya sandalyeyi fırlatır. Aslında bu ayin karı koca ile birlikte yapılmaktadır. Angeli’de ayağının burkulmasını bahane ederek Nirancan’ın bu ayini gerçekleştirmesini söyler. Angeli bu ayini beraber yapmamak için her türlü yolu dener ancak baskılara dayanamayarak bu ayini ağlayarak gerçekleştirir. Acaba Nirancan ve Angeli karı koca değiller midir? Evde kutlamalar yapılırken Angeli’nin sarisi mumdan dolayı tutuşmaya başlar. Asta tutuşan sariyi bir türlü söndüremez. Etrafına bakınırken sürahideki su dikkatini çeker ve onu olduğu gibi Angeli’nin üzerine serper. Angeli yine sırılsıklam olmuştur. Angeli Asta’yı tatlı yapması için eve çağırır. Amaçları Asta’yı rezil etmektir. Asta tatlıyı yaparken Slok arar. Bu durumu değerlendiren Sodjal tatlıya fazla şeker döker. Asta ilk defa bu evde yemek yaptığı için çok mutludur.Tatlıyı önce Slok’a tattırır fakat çok tatlı olduğunu öğenir hemen gider ve yenisini Slok ile birlikte yapar. Tatlıyı teyze tadıyor ve çok beğeniyor. Angeli ve Sodjal şaşırırlar tabi ki oyunları tutmamıştır. Kına gecesi hazırlıkları başlar. Barınakta bulunan kadınlar ile erkek evi gelmişti.

TATLI BELA 14. bölüm İZLE

TATLI BELA 14. bölüm ÖZET


Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır. Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 04 Haziran Salı gününden itibaren her gün 22:20’de Kanal 7 ekranlarında olacak.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.