Tatlı Bela 4. bölüm izle - 28 Ocak Perşembe

Tatlı Bela 4. bölüm izle - 28 Ocak Perşembe
Kanal 7'nin Hindistan menşeli dizilerine bir yenisini eklediği Tatlı Bela 4. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Dizinin izleyicileri 4. bölümü tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. İşte detaylar...

Kanal 7 yapımları arasında en dikkat çekenlerden biri olmayı başaran Tatlı Bela bu hafta başladığı yayın hayatında 4. bölümü ile karşımızda. Bir Garip Aşk'ın devamı olarak ekranlara gelen yapım için ilk günden bu yana büyük bir ilgi var ve Kanal 7 izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederek araştırıyor. Duygu yükü yüksek ve ekran başına kilitleyen anlarıyla Tatlı Bela 4. bölüm izle seçeneği haberimizde bulunuyor.


Tatlı Bela 4. bölüm özeti

Tatlı Bela’da bugün Astha iş görüşmesine gider. Mülakat sırasında karşısına çıkan isim ise Shlok’tur. Shlok’un kendisine uğursuzluk getireceğini düşünen Astha panikler. Shlok ise Astha’yı zor duruma düşürmek için elinden geleni yapar. Sorular karşısında zorlanan Astha işe alınacak mı? Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 28 Ocak Perşembe günü yayınlanan son bölümü 4. bölümüyle izle7.com’da. Shlok düşkünler evini okul yapmaya kararlıdır. Astha ise ailesine rağmen Shlok’un karşısında durur. Shlok işlerine sürekli karışmak isteyen Abhay’a çare aramaktadır. Astha bir yandan düşkünler evini korumak için uğraşırken bir yandan da gideceği iş görüşmesine hazırlanır. Annesine Shlok’la bir daha görüşmeyeceğine dair söz veren Astha karşısında yine onu görünce neye uğradığını şaşırır. Mülakata Shlok’un da geldiğini gören Astha panikle soruları cevaplandırmaya çalışır. Astha’dan intikam almak isteyen Shlok ise onu köşeye sıkıştıracak sorularla üzerine gider. Astha işe alınacak mı?

TATLI BELA 4. bölüm ÖZET

Tatlı Bela genel konusu
Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile Kanal 7’de ekrana geliyor. Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

Tatlı Bela kadrosu
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum