Temizlik Benim İşim Ayla kimdir? Kaç yaşında

Temizlik Benim İşim Ayla kimdir? Kaç yaşında
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü geldi. Dün Naile Aktaş ile başlayan zorlu maratonda sıra bugün Ayla Hanım'a geldi. Beş gün yarışacak yarışmacılar arasındaki en deneyimli isim olan Ayla hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Ayla kimdir? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Ekranların tozunu alan, temizlik konusunda bilgiler veren ve yarışmacıların kıyasıya mücadeleye girdiği Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin rekabetinde ikincü gün yarışacak yarışmacı da açıklandı. Ayla Hanım bugün kendisine verilen sürede evini temizlieyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Ayla kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği haberimizde yer alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. İkinci gününün yarışmacısı Ayla oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Ayla kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Ayla kimdir?

Bu haftanın ikinci yarışmacısı olan Ayla Hanım 53 yaşında. Temizliği ile ekranlara deneyimlerini yansıtacağına ve başarılı olacağına inanıyor. Temizlik Benim İşim'de hedefi 15 bin lirayı kazanmak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.