Temizlik Benim İşim Aylin Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Temizlik Benim İşim Aylin Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
FOX TV'de Kadir Ezildi'nin sunumu ile ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'in yeni haftası başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar kıyasıya rekabeti nefes kesecek. İlk gün yarışmacısı da belli oldu. Buna göre Aylin Çelik yarışmada kendisine verilen sürede en iyi temizliği yapmaya çalışacak. Peki, Temizlik Benim İşim Aylin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde yer alıyor.

Ekranların tozunu attıran, neşenize neşe katan ve her anıyla da heyecan yaratan Temizlik Benim İşim'de haftanın ilk günün başlıyor. Beş gün boyunca yarışacak yarışmacıların ilki belli oldu. Buna göre Aylin Çelik performansını sergileyerek puanlarını alacak. Ardından da gün finali heyecanı yaşanacak. Kadir Ezildi'nin puanlarıyla daha da keyifli bir hal alacak programda 10 bin liranın sahibi de cuma günü belirlenecek. Peki, Temizlik Benim İşim Aylin Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim Aylin Çelik kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Aylin Çelik beş isim arasındaki en deneyimli isim olarak göze çarpıyor. Bunu da puanlarına yansıtmak ve 15 bin lirayı almak istiyor. 42 yaşında. istanbullu. 2 çocuk annesi.


Temizlik Benim İşim Aylin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.