Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan ikincisi bugün 4 saatlik süre içerisinde temizliğini yapacak. O isim Ayşegül Öğüt oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranların tozunu alan ve rekabetin dibine vuran yarışma Temizlik Benim İşim'de salı günü de başladı. Dün start verilen maratonda bugün yarışacak isim merakla bekleniyordu ve o isim Ayşegül Öğüt olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendisine verilen evi 4 saatlik sürede temizlemek ve rakibenerinin yanısıra Kadir Bey'e de beğendirmek zorunda. Kendisi ile ilgili arştırmalar da başladı ve sürüyor. Dünden bu yana en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan Ayşegül hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Peki, Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Ayşegül Öğüt 23 yaşında. Ev hanımı. Evli ve 1 çocuk annesi. Aslen Hataylı. Büyük ödülü kazanarak çocuğunun tedavisi için ullanmak istiyor. Instagram hesabından binlerce kişiye ulaşan güzel yarışmacyı @aysegulceblogg adresinden takip edebilirsiniz.

Temizlik Benim İşim Ayşegül Öğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.