Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı kimdir?

Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı kimdir?
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın son günü geldi. Final öncesinde hünerlerini sergileyerek birincilik için mücadele edecek yarışmacı Büşra Asena Marancı oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de Kiraz Gilgil, Ayça Koç, Esra Demiral ve Hatice Yıldız'ın ardından yarışacak tek isim kaldı ve o da belirlendi. Kavanozdan Büşra Asena Marancı'nın adı çıktı ve güzel yarışmacı cuma günü kendisine verilen evde birincilik için kollarını sıvayarak temizliğe başlayacak. Tüm rakibelerini geride bırakarak 10 bin liranın sahibi olmak isteyen Marancı hakkında da araştırmalar yapılıyor. Genç yarışmacı ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı kimdir?

Yarışmanın 220. bölümünde haftayı birincilikle bitirebilmek için elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen Büşra Marancı Asena 25 yaşında. Aslen Konyalı. Dört yaşında bir erkeke çocuğu var. Çocuğu için birikim yapmak istiyor. Beşiktaşlı ve yay burcu. Yarışmada 10 bin lirayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı

Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı

Temizlik Benim İşim Büşra Asena Marancı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.