Temizlik Benim İşim Damla Genç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Damla Genç kimdir?  Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması olarak ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Vasfiye, Fadime ve İnci'den sonra bugün sıra Damla Genç'e geldi. Genç ve güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Damla Genç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan Temizlik Benim İşim'in yepyeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü Baltalimanı'ndan başlayan maratonda bugün dördüncü gün yarışmacısı Damla Genç, kendisine verilen sürede en iyi temizliği yaparak birinciliği elde etmek ve 10 bin lirayı kazanmak amacında. Pazartesiden bu yana güzelliği ile de dikkat çeken genç yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Damla Genç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Damla Genç kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olan Damla Genç bugün Küçükçekmece'de temizlik yapacak. Hakkındaki bilgiler de merak konusu. Aslen Malatyalı. 1 çocuk sahibi. 30 yaşında. Tekstilci. Instagram hesabı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Temizlik Benim İşim Damla Genç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.