Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 27 Kasım Cuma puan durumu

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 27 Kasım Cuma puan durumu
Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de bugün bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı yarışmada bugün Özlem Hanım son noktayı koyacak. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 27 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de ekranların tozunu alan ve izleyicilere de keyifli anlar yaşatan Temizlik Benim İşim'de bir hafa finali daha yayınlanacak. Kadir Ezildi'nin İzmir'de başlattığı maratonda ilk olarak Gülşah Şahbaz yarıştı. İkinci gün Nihal Hanım eline bezi adı ve temizliğe girişti. HAfta ortası geldiğinde bu kez Yağmur Akçay marifetlerini sergiledi ve final öncesindeki bölümde Nuri Bey uzun süre sonra bir erkek yarışmacı olarak performansını sergiledi. Bugün son gün ve Özlem Hanım kendisine verilen sürede elinden gelen en iyisini yaparak adını 10 bin liralık ödül için ilk sıraya yazdırmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? 27 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü ekranlara gelmeye başlayan programda eğlenceli olduğu kadar gergin anlar da yaşanıyor. Yarışmacıları 4 saatlik sürede dip bucak girdikleri kirli evleri en güzel şekilde bırakıp yüksek puanlar almak istiyor. Bunun için de kusursuza yakın olmak zorundalar. Rakiplerin dili sivri ve puanları kıt. Onları ikna etmenin tek yolu iyi temizlik yapabilmek. Kadir Ezildi'nin vereceği puanlara göre şekillenecek listede Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu? sorusunun yanıtı cevap bulacak.


 

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum