Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve kazandı? 16 Ekim Cuma

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve kazandı? 16 Ekim Cuma
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi günü başlayan heyecanda bugün artık son söz söylenecek. Haftanın en tecrübeli yarışmacısı Nimet kendisine verilen evi temizleyecek. Bugün Nimet Hanım'a verilecek puanlarla birlikte haftaya nokta koyulacak ve ardından da birinci açıklanacak. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve kazandı? 16 Ekim Cuma Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en hijyenik yarışma programı Temizlik Benim İşim'de haftanın finali geldi. Pazartesi günü başlayan yeni sezonun yarışmacıları arasındaki mücadelede Nimet Hanım kendisine verilen evi temizleyerek ilk sırada yer alıp 10 bin liralık ödülü kazanmak amacında. Kadir Ezildi'nin puanlarıyla belirlenecek olan kazananın kim olduğu merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? İşte detaylar...
 


Temizlik Benim İşim'de kim yarıştı?

Yarışmada 12 Ekim Pazartesi Sevda Yenice, 13 Ekim Salı Aleyna Kök, 14 Ekim Cansu Kulan Çalar ve 15 Ekim Perşembe Gülnur Özdemir yarıştı. Bugün ise Nimet Hanım marifetlerini gösterecek.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir


Temizlik Benim İşim'de kim kazandı?

Haftanın ilk günden bu yana başlayan puan savaşında Temizlik Benim İşim'in birincisi merakla araştırılıyor. Ancak Kadir Ezildi puanını açıklamadığı için henüz belli değil. Hafta finaline nokta ünlü sunucunun puanlarıyla koyulacak. Ardından yarışmanın puan durumunu ve birincisini haberimizde okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.