Temizlik Benim İşim Elsin Uzay kimdir? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Elsin Uzay kimdir? Instagram hesabı
Ekranların sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de final öncesi son bölümde yarışacak isim belirlendi. Kadir Ezildi'nin çektiği kuradan Elsin Uzay çıktı. Genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Peki Elsin Uzay kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aylardır süren maratonun son iki bölümüne gelen ve yarın ekranlara bir süreliğine veda edecek olan Temizlik Benim İşim'de dördüncü gün yarışmacısı hünerlerini sergileyecek. Yani Elsin Uzay. Güzel yarışmacı dün hararetli geçen günün ardından kendisine verilen süre boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraş verecek. Bunun için de kısıtlı bir zamanı var. Ayrıca izleyiciler de kendisini öğrenmek istiyor.  Peki Elsin Uzay kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Elsin Uzay kimdir?

İstanbul Kadıköy'de yarışacak olan Elsin Uzay oldukça iddialı. Hafta başından bu yana Hülya Hanım ile girdiği tartışmalarla gündeme geldi. Ekranları sallayacağını söyledi ve yarışmaya başladı. Instagram hesabı da @elsinuzay'dir. Kendisi matematik mühendisliği mezunudur. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 27 yaşında. Tek yaşıyor. IT departmanında çalışıyor. Hedefinde oyunculuk olan güzel yarışmacı doğal halleriyle de programda adından söz ettirdi.

temizlik benim işim elsin uzay

temizlik benim işim elsin uzay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.