Temizlik Benim İşim Esra Demiral kimdir? Instagram hesabındaki fotoğrafları çok konuşulacak!

Temizlik Benim İşim Esra Demiral kimdir? Instagram hesabındaki fotoğrafları çok konuşulacak!
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de hafta ortasına gelindi. Salı günü yarışan Ayça Koç'un ardından bu kez sıra Esra Demiral'da. Kendisine verilen sürede çıkan evi temizlemek zorunda olan genç yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Esra Demiral kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabındaki fotoğrafları çok konuşulacak! İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de Kiraz Gilgil ve Ayça Koç'un ardından yarışacak isim kura ile belirlendi. Üç topun kaldığı kavanozdan Esra Demiral'ın adı çıktı ve güzel yarışmacı çarşamba günü kendisine verilen evde birincilik için kollarını sıvayarak temizliğe başlayacak. Tüm rakibelerini geride bırakarak 10 bin liranın sahibi olmak isteyen Demiral hakkında da araştırmalar yapılıyor. Özellikle ilk gün Büşra Hanım ile tartışması dikkat çeken güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.



Temizlik Benim İşim Esra Demiral kimdir?

Yarışmanın 218. bölümünde haftayı birincilikle bitirebilmek için elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen Esra Demiral 25 yaşında. 14 yaşından itibaren yalnız yaşadığı annesi ve kardeşleriyle 2 senedir birlikte. Yıllardır farklı sektörlerdeki iş kollarında çalışan güzel yarışmacı mücadeleyi, ön planda olmayı, gülmeyi ve fotoğraf çektirmeyi çok seviyor. İletişim de pozitif olmanın her zaman kazandıracağına inanıyor. Doğayı çok seviyor ve açık alanları tercih ediyor .Tarih bölümünü  bitirmesine rağmen işletmecilik yapmaktadır. Bazı markaların da reklam yüzü olmaktadır. Babasını 9 ay önce kaybetti.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir


 

Temizlik Benim İşim Esra Demiral Instagram hesabı

Hafta başından bu yana iddialı sözleri ile ön planda olan Esra Demiral güzelliği ile dikkat çekti. Fragmandan itibaren birçok kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulundu. Demiral'ın sosyal medyada kullandığı Instagram hesabında 134 bin civarında takipçisi bulunmaktadır. Fotoğraflarında verdiği cesur pozlarla da adından söz ettirmektedir. Yarışmada yarışmaya başladıktan sonra sayısını daha da yükseltmesi bekleniyor.



Temizlik Benim İşim Esra Demiral fotoğrafları

Beş gün boyunca kendisini milyonların önünde birincilik mücadelesi ile tanıtacak olan Esra Demiral'ın sosyal medyada verdiği cesur pozlar şimdiden programa damga vuracak gibi gözüküyor. Çünkü yarışmacılar sürekli konusu oluyor ve birçok platformda haklarında yorumlar yazılıyor. Esra Demiral'ın fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.