Temizlik Benim İşim Gülcan Şahbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Temizlik Benim İşim Gülcan Şahbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de İzmir etabı başlıyor. Daha önce yapılacak olan ancak deprem sebebiyle yayınlanması ertelenen bölümlerin ilki bugün ekranlara taşınacak. İlk gün yarışmacısı ise Gülcan Şahbaz. Peki, Temizlik Benim İşim Gülcan Şahbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Yarışmacı hakkındaki görüşlerinizi ve gün performansını haberimizin altındaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Ekranların tozunu almaya devam eden Temizlik Benim İşim'de 53. hafta bugün başlıyor. Daha önce İzmir'de yapılacağı açıklanan çekimler, yüzlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan deprem sonrasında ertelenmişti. Aradan geçen sürede birçok kişi İzmir'deki bölümlerin ne zaman yayınlanacağı merakla bekliyordu ve ilk gün yarışmacısı Gülcan Şahbaz ile zorlu maratonun ilk günü ekranlara taşınıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Gülcan Şahbaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Yarışmacı hakkındaki görüşlerinizi ve gün performansını haberimizin altındaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


 

Temizlik Benim İşim Gülcan Şahbaz kimdir?

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'de kendisine verilen 4 saatlik sürede evini temizlemek ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Gülcan Şahbaz 31 yaşında. 1 senelik evli. Bankacı. İzmirli. 




 


 

Gülcan Şahbaz Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim'de 261. bölüm yarışmacısı olan Gülcan Şahbaz'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.