Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir kimdir?

Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir kimdir?
TV8'in sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de finale doğru yaklaşılıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı programda bugün Gülnur Özdemir yarışacak. Verdiği 2 puanla olay olan genç yarışmacının performansı merak ediliyor. Peki, Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim'în 15 Ekim 2020 Perşembe günü yayınlanan 234. bölümünde yarışacak yarışmacı belli oldu.  Ekranların tozunu alan, temizlik konusunda bilgiler veren ve yarışmacıların kıyasıya mücadeleye girdiği Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin rekabetinde dördüncü günde yarışacak yarışmacı da açıklandı. Gülnur Özdemir bugün kendisine verilen sürede evini temizlieyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği haberimizde yer alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. 


Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olan Gülnur Özdemir 26 yaşında. Diş hekimi asistanı. Aslen Tokatlı. Temizlik ve simetri takıntısı var. Temizlik Benim İşim'de birinci olarak annesine elektrik süpürgesi ve çamaşır makinesi almak istiyor. 'Evleri gül gibi kokutup nur gibi açacağım' dedi.

 Temizlik Benim İşim Gülnur Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum