Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temzilik Benim İşim'de yeni bir hafta başladı. Yarışmacıların açıkladığı ilk gün performansını sergileyecek isim de belli oldu. Buna göre kendisine verilen sürede evini temizleyecek isim Merve Ambarkaya olarak açıklandı. Peki, Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde birinci ismi belirleyecek olan performanslarda sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. İlk günün yarışmacısı Merve Ambarkaya oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Merve Ambarkaya 28 yaşında. Ev hanımı. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Sakaryalı. İki işletme açıp kapatmış. Hayalinde güzellik merkezi açmak var.

Temizlik Benim İşim Merve Ambarkaya kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.