Temizlik Benim İşim Neşe kimdir?

Temizlik Benim İşim Neşe kimdir?
FOX TV'nin hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni bir gün daha başlıyor. Final öncesindeki son bölümde hünerlerini sergileyecek son isim Neşe oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Neşe kimdir? İşte detaylar...

Ekranların tozunu alan, temizlik konusunda bilgiler veren ve yarışmacıların kıyasıya mücadeleye girdiği Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı beş ismin rekabetinde dördüncü gün yarışacak yarışmacı da açıklandı. Neşe bugün kendisine verilen sürede evini temizlieyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Neşe kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Mesleği haberimizde yer alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. Dördüncü gününün yarışmacısı Neşe oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Neşe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Neşe kimdir?

Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olan Neşe bugün izleyicilerin karşısına çıkarak haftayı birinci tamamlamak adına mücadele verecek ve rakibelerinden tam not alabilmek adına temizliğini yapacak. Kendisini Instagram'da @ese_nerrmin_miray kullanıcı adını kullanmaktadır.


Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

Temizlik Benim İşim Neşe

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.