Temizlik Benim İşim Rabia Sırma kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Temizlik Benim İşim Rabia Sırma kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de 229. bölümün yarışmacısı açıklandı. Buna göre dün belirlenen kurada kalan iki isim arasından Rabia Sırma bugün performansını sergileyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Rabia Sırma kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye devam ediliyor. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. dördüncü gününün yarışmacısı Rabia Sırma oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Rabia kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Rabia kimdir?

Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olan Rabia Sırma hakkında binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor ve kim olduğuna dair fikir sahibi olmak istiyor. Temizlik Benim İşim'in yayınlanan yeni bölüm fragmanındaki görüntüler şaşırttı. Çünkü eğlenceli anlar geçiren Rabia Sırma, kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından yarışmayı bırakma noktasına geldi. Kadri Ezildi'nin teselli etmeye çalıştığı genç yarışmacının ne olacağı merak konusu oldu. Rabia Hanım evli. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum