Temizlik Benim İşim Sanay Tatar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Sanay Tatar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'in yeni sezonu başladı. Her hafta beş yeni yarışmacıyla yine ekranlardaki yerini alacak olan programın ilk isimleri belli oldu. Buna göre programda ter dökecek yarışmacılardan biri Sanay Tatat olarak açıklandı. Peki, Temizlik Benim İşim Sanay Tatar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonuyla bugün izleyicilerinin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim yine birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini aldı. Haziran ayında verdiği aranın ardından merakla ve sabırsız bir şekilde beklenen programın ilk yarışmacıları da öğrenilmek isteniyordu. Bu sebeple de birçok araştırma yapılarak haklarında bilgi sahibi olmak istendi. O yarışmacılardan biri Sanay Tatat oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Sanay Tatar kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Sanay Tatar kimdir?
Programa İstanbul'dan katılan Sanay Hanım, Kadir Ezildi'nin ilk anda dikkatini çekti. Yerlere bakması sebebiyle kendisine soru sorulan güzel yarışmacı, adının anlamını da 'Ay kadar güzel' olarak açıkladı. Sanay Tatar 39 yaşında. Evli ve iki çocuk annesi. Eski bankacı ve şu an çalışmıyor. Hedefi cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi olmak. Uludağ Üniversitesi'nden 2003 yılında mezun oldu. Önemli şirketlerde iş deneyimi yaşadı. İngilizce biliyor. 

Temizlik Benim İşim Sanay Tatar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.