Temizlik Benim İşim Sevda Alev kimdir? Instagram hesabı ve yaşı

Temizlik Benim İşim Sevda Alev kimdir? Instagram hesabı ve yaşı
Dün başlayan yeni sezonuyla yine binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de ikinci gün yarışmacısı açıklandı. Buna göre Sevda Alev kendisine verilen süre içerisinde en iyi temizliği yaparak birincilik için kendisine gereken puanı almak istiyor. Dün de genç ve güzel oluşuyla dikkat çeken Alev hakkında araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Sevda Alev kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve hayatına dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de yeni sezon dün başladı. İlk gün Elif Doğru temizliğini yaptı. Zaman zaman gerilim artsa da kahkahanın eksilmediği temizlik yarışmasında sıra ikinci güne geldi. Bugün kolların sıvayarak kendisine çıkan evi belirlenen sürede temizlemek zorunda olan isim Sevda Alev. İzleyiciler de genç ve güzel yarışmacı hakkındaki bilgileri öğrenmek için araştırmalarda bulunuyor. Peki, Temizlik Benim İşim Sevda Alev kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve hayatına dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.
 


Temizlik Benim İşim Sevda Alev kimdir?

Türkiye'nin en hijyenik yarışmasında 202. bölüm yarışmacısı olan Sevda Alev 21 yaşında. Aslen Mardinli ancak İstanbul Maltepe'de yaşıyor. Ailesiyle birlikte bir lokantada çalışıyor. Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Tıbbi Sekreterlik Mezunu. 8 kardeşi daha olan genç yarışmacı 2017'de babasını, 2019'da da annesini kaybetti. Hatta fragmanda da bu anlara yer verildi. Hayatını kardeşlerine adadı. Oğlak burcu ve bekar. Temizlik savaşında 10 bin liranın sahibi olmayı istiyor. Instagram hesabı @ssevdaalevv'dir.

Temizlik Benim İşim Sevda Alev

Temizlik Benim İşim Sevda Alev

Temizlik Benim İşim Sevda Alev

Temizlik Benim İşim Sevda Alev

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.