Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı
Türkiye'nin kirliliğe savaş açan yarışma programı Temizlik Benim İşim'de hafta ortası başlıyor. Pazartesi günü Gamze Çelik Alpkan dün de Ayşegül Öğüt hünerlerini sergilemişti. Bugün ise Tuğba Kuzu kendisine verilen evde temizliğini yapacak. Peki, Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve 270 bölümü geride bırakan Temizlik Benim İşim'de adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Çarşamba gününde ekranlara gelecek olan yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek isim Tuğba Kuzu oldu. Kendisinden önce günlerini geçiren ve geride kalan iki yarışmacıdan daha yüksek puan almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Tuğba Kuzu evli. 2 çocuk sahibi. Instagram üzerinden medikal ürünler satıyor. Kendisini @kuzu.tugba adresinden takip edebikirsiniz. Temizliktek iddiasını Türkiye'ye kanıtlamak istiyor.


Temizlik Benim İşim Tuğba Kuzu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.