Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel kimdir? Instagram hesabı ve yaşı

Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel kimdir? Instagram hesabı ve yaşı
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de ekranların tozunun alınmasına devam ediliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarışında bugün sıra Zeynep İsiyel'e geldi. Elif Doğru ve Sevda Alev'in ardından performansını sergileyecek olan genç isim 10 bin liralık ödülü kazanmak amacında. Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyelkimdir? Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan yeni sezon bölümleri ile bomba gibi bir giriş yapan Temizlik Benim İşim'de çarşamba gününde de büyük heyecan yaşanacak. Haftanın ortasında yayınlanacak olan bölümde izleyiciler bir kez daha temizliğe doyacak. Günün hünerlerini sergileyecek isim ise Zeynep Hanım oldu. Haftanın ortasında yarışacağı için ilk iki güne göre daha da avantajlı olarak gözüken Zeynep Hanım hakkında araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel kimdir? Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel kimdir?

Bugün haftanın üçüncü gününde kendisine verilen evi belirlenen sürede temizlemek zorunda olan yarışmacı Zeynep İsiyel 28 yaşında. Lise mezunu. Kasiyerlik yapıyor. Aslen Çorumu. Doğma büyüme İstanbullu. İki senedir çalışmıyor ve çocuğuna bakıyor. Temizliğine ve kazanacağına inandığını ifade etti.

Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel 

Temizlik Benim İşim Zeynep İsiyel 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.