Temizlik Benim İşim Zeynep Seda Kaldan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Temizlik Benim İşim Zeynep Seda Kaldan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni günün yarışmacısı Zeynep Seda Kaldan oldu. Kendisinden önce yarışan üç isim ve cuma günü Elif Hanım'ın önüne geçerek 10 bin liranın sahibi olmak isteyen Zeynep Seda Kaldanh akkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep Seda Kaldan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde birinci ismi belirleyecek olan performanslarda sergilenmeye başlanacak. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. Dördüncü günün yarışmacısı Zeynep Seda Kaldan oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Zeynep Seda Kaldan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Zeynep Seda Kaldan kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olan Zeynep Seda Kaldan 23 yaşında. Öğrenci. Aslen Hataylı. Annesi ve üç kardeşi ile yaşıyor. Temizlik Benim İşim'de tüm temiz ve titiz öğrencileri temsil edecek.

Zeynep Seda Kaldan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.