Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve kazandı? 25 Eylül Cuma

Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve kazandı? 25 Eylül Cuma
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bir hafta sonu daha geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesinde gözler son bölüme çevrildi. Büşra Asena Marancı'nın performansı sonrası final heyecanı yaşanacak ve bir kişi 10 bin liranın sahibi olacak. Peki, 25 Eylül Cuma Temizlik Benim İşim'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en hijyenik yarışm programı Temizlik Benim İşim'de haftanın finali geldi. Pazartesi günü başlayan yeni sezonun yarışmacıları arasındaki mücadelede Büşra Hanım kendisine verilen evi temizleyerek ilk sırada yer alıp 10 bin liralık ödülü kazanmak amacında. Kadir Ezildi'nin puanlarıyla belirlenecek olan kazananın kim olduğu merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? İşte detaylar...
 


Temizlik Benim İşim'de kim yarıştı?

Yarışmada pazartesi Kiraz Gilgil, salı Ayça Koç, çarşamba Esra Demiral ve perşembe Hatice Yıldız yarıştı. Bugün ise Büşra Hanım marifetlerini gösterecek.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir


Temizlik Benim İşim'de kim kazandı?

Haftanın ilk günden bu yana başlayan puan savaşında Temizlik Benim İşim'in birincisi merakla araştırılıyor. Ancak Kadir Ezildi puanını açıklamadığı için henüz belli değil. Hafta finaline nokta ünlü sunucunun puanlarıyla koyulacak. Ardından yarışmanın puan durumunu ve birincisini haberimizde okuyabilirsiniz.

Kiraz Hanım birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.