Tetikçinin Oğlu 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı

Tetikçinin Oğlu 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı
FOX TV'nin bu sezonki dizilerine yeni bir tanesi daha ekleniyor. 11 Nisan 2023 Salı tarihinden itibaren Tetikçinin Oğlu 1. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Elde edeceği sonuçlar da merak konusu. Peki, Tetikçinin Oğlu 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de bu akşam yeni bir dizi daha yayın hayatına başlıyor. Baş rollerini Şevket çoruh ve Timuçin Esen'in paylaştığı Tetikçi'nin Oğlu bu akşamdan itibaren seyircilerin karşısına çıkıyor. Dizininizlenme oranları da şimdiden merak konusu haline geldi ve binlerce kişi tarafından araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Tetikçinin Oğlu 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? Dizi izlendi mi tutar mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Tetikçinin Oğlu 1. bölüm özeti

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez. Hayatını üç kağıtla kazanan, günübirlik yaşayan Metin ise, o gece olay yerindedir. Yaşanan olaylar sonucu Yiğit ölürken, Metin de büyük bir belanın içerisine düşer. Oğlunun ölümüyle tüm kontrolü kaybeden İskender, Korkmaz’dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre iz süren Korkmaz, sonunda hedefe ulaşmak üzereyken büyük bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık Korkmaz, Metin ve İskender için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


 

Tetikçinin Oğlu oyuncu kadrosu

Timuçin Esen - Korkmaz
Şevket Çoruh - İskender Karayurt
Genco Özak - Metin Şengül
Sezin Akbaşoğulları - Huri Malik Karayurt
Serhat Kılıç - Esat Uncular
Bahar Şahin - Sibel Kayahan
Baran Can Eraslan - Yunus Geçkin

Tetikçinin Oğlu 1. bölüm reyting sonuçları

Bu akşam ilk bölümü ile yayınlanan Tetikçinin Oğlu, birçok önemli yapıma karşı savaş verecek. Hem günün dizileri Ben Bu Cihana Sığmazam hem de Aile'nin saatlerin yanı sıra Esra Erol'da, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve FOX TV Ana Haber Bülteni zirve adayları arasında bulunuyor. Saat 10.00-10.30 arasında açıklanacak reyting sonuçları sonrasındaki sıralaması geleceğini de belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.