Trabzonspor Kayserispor canlı izle A Spor | TS Kayseri Türkiye Kupası yarı final izle

Trabzonspor Kayserispor canlı izle A Spor | TS Kayseri Türkiye Kupası yarı final izle
Bu sezon ligde ve Türkiye Kupası'nda yoluna doludizgin devam eden Trabzonspor bu akşam Yukatel Kayserispor'u ağırlıyor. Bordo mavililer yarı final eşleşmesinin ilk ayağında evinde bu sezon daha önce iki kez yendiği sarı kırmızılıları konuk edecek. Kısa süre önce ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Fırtına sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bugün ise gözler kupada. İç Anadolu temsilcisi de Beşiktaş'ı İstanbul'da yendikten sonra bugün bir büyük takımı daha yenmek amacıyla sahaya çıkacak. Taraftarlar da karşılaşmaya

Bu sezon ligde ve Türkiye Kupası'nda yoluna doludizgin devam eden Trabzonspor bu akşam Yukatel Kayserispor'u ağırlıyor. Bordo mavililer yarı final eşleşmesinin ilk ayağında evinde bu sezon daha önce iki kez yendiği sarı kırmızılıları konuk edecek. Kısa süre önce ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Fırtına sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bugün ise gözler kupada. İç Anadolu temsilcisi de Beşiktaş'ı İstanbul'da yendikten sonra bugün bir büyük takımı daha yenmek amacıyla sahaya çıkacak. Taraftarlar da karşılaşmaya dair yayın bilgilerini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Trabzonspor Kayserispor canlı izle alternatifleri ve TS Kayseri Türkiye Kupası yarı final A Spor izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.



Trabzonspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getirecek karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. A Spor'u canlı izlemek isteyenler aspor.com.tr/canli-yayin linkinden ulaşabilirler.


trabzonspor türkiye kupası şampiyonu


 

Trabzonspor - Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Dorukhan, A.Ömür, Kouassi, Nwakaeme Cornelius

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Attamah, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

trabzonspor türkiye kupası şampiyonu


 

10.kupanın peşinde

Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayımda olan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanıp 38 yıl sonra çifte mutluluk yaşamak istiyor. Bordo-Mavililer, 15 kez final oynadığı Türkiye Kupası’nda 9 kez hedefe ulaştı. Fırtına, 1976-1977, 1977-1978, 1983-1984, 1991-1992, 1994-1995, 2002-2003, 2003-2004, 2009-2010 ve 2019-2020 sezonlarında kupayı müzesine götürmüştü. Ligde bitime 5 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe ’nin 11 puan önünde bulunan Karadeniz ekibi, üst üste 4 maçlık galibiyet hasretini bu akşam kupada sonlandırmak amacında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.