Trabzonspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Golleri ve geniş özet izle

Trabzonspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Golleri ve geniş özet izle
Süper Lig'de 27'inci hafta maçlarından biri Trabzon'da oynanacak. Trabzonspor evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Bordo mavililer taraftarı önünde kazanmak, sarı kırmızılılar ise deplasmandan evine 3 puanla dönmek amacında. İki ekibin kıran kırana geçmesi beklenen müsabakasında elde edilecek skor kadar golleri kimlerin atacağı ve geniş özet de merak konusu haline geldi. Trabzonspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Golleri ve geniş özet izle haberimizde yer alıyor.

Ertuğrul Doğan'ın başkanlık koltuğunda oturmasının ardından ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor, sahasında Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak. Süper Lig'in 27'inci haftasında sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan birine sahne olacak mücadelede iki ekibin de hedefli galibiyetle sahadan ayrılmak.Orhan Ak devraldığı takımla birlikte Vitor Hugo'nun da ayrılığı sonrasında yine galibiyet istiyor. Çağdaş Atan ise futbol kariyerinde daha önce oynadığı eski takımına karşı zafer elde etmek amacında. İki takım taraftarları kadar futbol severler de maçı canlı izlemek istiyor. Peki, Trabzonspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Golleri ve geniş özet izle haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...



Trabzonspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Golleri kim attı?

Bu haftanın en çok izlenecek karşılaşmalarından biir olması beklenen Trabzonspor Kayserispor mücadelesinde elde edilecek skor iki takım için de büyük önem taşıyor. Her puan altın değerinde. Ayrıca golleri atan isimler de merak konusu. Skor belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.


 

Trabzonspor Kayserispor maçı geniş özet izle

Trabzonspor Kayserispor maçında goller kadar tartışmalı pozisyonlar varsa kırmızı kart veya kartlar özetlerle birlikte izlenmek isteniyor. İki takımın da birbirinden değerli oyuncuları var ve kıran kırana geçecek olması zenign pozizsyonlar vaat ediyor. Bu nednle de özetler de ilgiylr seyredilecek. Trabzonspor Kayserispor maçı geniş özet Bein Sports'un web sitesinde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.