TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle | 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı

TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle | 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Tarihi dizilere verdiği önemle son döneme damga vuran TRT 1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapımı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid'in yanısıra birçok tarihi yapım ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölümüyle yayınlandı. Dizinin izleyicileri de ilk günden itibaren destekledikleri yapım için yeniden izlemek veya kaçırdılarsa seyretmek adına birçok sorgulama ile araştırmalarda bulunuyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm özeti

Batınilerin devleti yıkmaya yönelik faaliyetlerine son vermenin eşiğine gelen Sencer, bu eşikte zorlu bir imtihanla karşı karşıya kalmıştır. Batınilerin savlarını halk nazarında çürüten Gazali’yi öldürmekle görevlendirilmiştir. Bu görevin öncesinde bir hücreye kapatılan Sencer, dışarıyla bağlantı kurabilmek için tek şansını kullanıp Turna’ya ulaşmayı denemiştir. Turna, Sencer’in ilaç şişesi içinde gönderdiği pusulayı fark edebilecek midir? Şişedeki not Nizamülmülk’ün eline geçecek midir? Kendisine verilen suikast emrini yerine getirmek zorunda kalan Sencer, elindeki tatar yayını medreseden Nizamülmülk’le birlikte ayrılmakta olan Gazali’nin tam kalbine nişanlar ve tetiği çeker. Kalbine ok saplanan Gazali ölecek midir? Ebulkasım’ın Anadolu’da birliği sağlayabilmek için, aralarında uzlaşmaz bir düşmanlık bulunan Elçin ile evlilik isteğini Melikşah kabul edecek midir? Öte yandan Melikşah’ın elinde tutsak olan Ağabeyi Kılıçarslan’ı kurtarmak isteyen Elçin, amacına ulaşmak için nasıl bir yol izleyecektir? Sencer, Gazali’yi kalbinden vurarak üzerindeki casusluk şüphesinin kalkmasını sağlamıştır. Bu sayede Başdai İbn-i Attaş’la görüşecek olan Sencer, onun kimliğini açığa çıkarıp Batınilerin kirli planlarını deşifre edebilecek ve onların ele geçirmesini sağladığı kutsal emanetleri geri getirip Melikşah’a verdiği sözü tutabilecek midir?


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 5. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.