Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı canlı izle 18 Haziran 2023! Türkiye - Dominik Cum. maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı canlı izle 18 Haziran 2023! Türkiye - Dominik Cum. maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Milletler Ligi’nde Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasında oynanacak voleybol maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak?

Fatma Müge Yücetürk - Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ndeki mücadelelerine devam ediyor. İkinci haftanın son maçında Hong Kong’da Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, son maçından galip ayrılmak istiyor. Peki Türkiye - Dominik Cumhuriyeti maçı canlı olarak yayınlanıyor mu, hangi kanalda, hangi gün ve saat kaçta? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi’ndeki ikinci hafta maçlarını tamamlamaya hazırlanıyor. Sekizinci ve son maçını Dominik Cumhuriyeti ile yapacak olan voleybol kadın milli takımı, 6. galibiyetini arıyor. Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı, 18 Haziran 2023 Pazar günü oynanacak. TSİ 12.00’de başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı son maçında Kanada’yı set vermeden 3-0 yenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.