Türkiye - Hırvatistan basketbol final maçı canlı izle, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 20 Ağustos 2023 Pazar?

Türkiye - Hırvatistan basketbol final maçı canlı izle, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 20 Ağustos 2023 Pazar?
Basketbolda Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası heyecanında sona gelindi. A Milli Erkek Basketbol Takımı, finalde Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Türkiye A Milli Basketbol Takımı, İstanbul’da düzenlenen Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda son maçına çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça başarılı bir turnuva geçiren 12 Dev Adam’ın finaldeki rakibi Hırvatistan oldu. Peki Türkiye-Hırvatistan basketbol final maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak, canlı olarak yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı, Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası final maçında İstanbul’da Hırvatistan’la mücadele etmeye hazırlanıyor. Türkiye ile Hırvatistan arasındaki heyecanlı müsabaka 20 Ağustos 2023 Pazar günü oynanacak.

Türkiye-Hırvatistan maçı saat kaçta?

2024 Paris Olimpiyatları’nda sahaya çıkmak için mücadele eden 12 Dev Adam bugün saat 20.00’de oynanacak maçta Hırvatistan’ı yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Türkiye - Hırvatistan final maçı hangi kanalda?

Türkiye-Hırvatistan basketbol final maçı 20 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.