Türkiye - Tayland voleybol maçı canlı izle! Türkiye - Tayland maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Tayland voleybol maçı canlı izle! Türkiye - Tayland maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Milletler Ligi’nde ikinci maçına çıkmaya hazırlanan Filenin Sultanları, bu kez Tayland önünde galibiyet arıyor.

Ali Birerdinç - A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi üçüncü hafta maçlarına başladı. Dün Tayland’da oynanan ilk maçta rakibi Japonya’ya 3-2 yenilen Filenin Sultanları bu kez ev sahibi Tayland karşısına çıkıyor. Milli takıma ekran başından destek vermek isteyen voleybolseverler, Türkiye - Taylan voleybol maçının canlı yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Tayland - Türkiye voleybol maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanaldan yayınlanıyor? İşte tüm yanıtlar..

Milletler Ligi’nde üçüncü haftaya mağlubiyetle başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı bu kez sahadan galip ayrılmak istiyor. Dün oynanan Japonya maçında 2-0 geriden gelip 2-2’yi bulmasına rağmen karar setini kaybeden Filenin Sultanları, Millet Ligi’nde ikinci yenilgisini almıştı.

Filenin Sultanları Milletler Ligi üçüncü hafta ikinci maçında ise turnuvanın bu haftaki ev sahibi olan Tayland ile karşı karşıya gelecek. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak müsabaka 29 Haziran 2023 Perşembe günü TSİ 16.30’da başlayacak.

FIVB Millet Ligi

Filenin Sultanları’nın mücadele ettiği Milletler Ligi’nde üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finale yükselecek. 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi finalleri ise 12-16 Temmuz'da ABD'nin Arlington şehrinde düzenlenecek. Türkiye, ilk kez 2018'de Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda ilk yıl ikincilik, 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021'de ise üçüncülük elde etti.

Türkiye ile Tayland arasında oynanan Milletler Ligi üçüncü hafta ikinci maçı 29 Haziran 2023 Perşembe günü saat 16.30'dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyici ile buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.