TV8 Masterchef Türkiye Konya izle - 12 Aralık Cumartesi 119. bölüm | Dokunulmazlık oyununu kim kazandı

TV8 Masterchef Türkiye Konya izle - 12 Aralık Cumartesi 119. bölüm | Dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Televizyonda en çok izlenen yemek yarışması olarak bu sezon da ekranlarda fırtına gibi esen Masterchef Türkiye yine önemli bir Anadolu medeniyeti olan Konya'da. İki takım ve yarışmacıların kıyasıya mücadelesi bir kez daha nefes kesecek ve ilgiyle izlenecek. Mevlana şehrinde yemek kültürü de izleyicilere aktarılacak. TV8 Masterchef Türkiye Konya izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır. Peki Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında bir hafta sonu daha geldi çattı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşattığı yemek heyecanıyla milyonları ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye bu kez de Konya'da sevenlerinin karşısına çıkıyor. Tarihi, kültürü, dokusu ve yemekleri ile farklı bir konumda bulunan Konya'daki maraton yine ilgiyle seyredilecek. Yarışmada ayrıca dokunulmazlık oyunu da oynanacak. Eğlenceli ve damak tadı dolu akşamda kıyasıya yarış eğlenceli anlar yaşatacak.12 Aralık Cumartesi TV8 Masterchef Türkiye Konya izle seçenekleri haberimizde bulunmaktadır.

Konya'nın meşhur yemekleri

Ünü dünyayı saran, sahip olduğu kültürel yapısı, Mevlana'sı ve daha birçok özelliği ile adını duyuran Konya'da yemekler de bir hayli meşhur. Masterchef ekibinin konuk olduğu ve yarışma heyecanını yaşatacağı Konya'nınmeşhur yemekleri aşağıda yer alıyor.


Konya Yöresel Yemekleri
Çebiç
Etli Ekmek
Fırın Kebabı
Mevlana Böreği
Papara
Tirit
Kaygana
Saç Böreği
Batırık
Düğün Pilavı
Tandır Böreği

Konya Yöresel Çorbaları
Bamya Çorbası
Arabaşı Çorbası
Etli Topalak Çorbası
Yoğurt Çorbası
 

Konya Tatlıları
Sacarası
Höşmerim Tatlısı
Dilber Dudağı


papara

Masterchef'te neler olacak?

İç Anadolu'nun incilerinden biri olan Konya'daki bu tarihi bölümde yarışmacılar maneviyatı doyasıya yaşayacak. Mevlana'nın şehrinde hatırasına saygı gösterilecek ve onu anacak etkinliklere imza atılacak. Yarışmacılar otizmlilerle bir araya gelecek. Etli ekmekten dilber dudağına birçok yemek için ocakların başına geçilecek. Daha önce yine aynı şehirde yayın yapan Masterchef Türkiye heyecan dolu bölümüyle ilgi odağı olacak. Dopdolu bir akşamda lezzet şöleni yaşanacak.


mevlana böreği


 

TV8 hakkında

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı. TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir. 13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır. Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, Haberaktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı. Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı. 1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı. 5 Ocak 2015'te Bu Tarz Benim'i Show TV'den transfer ederek yayınlamaya başladı. 3 Temmuz 2015 tarihinde Survivor All Star finali gerçekleşti. 12 Kasım 2015'te Doğuş Yayın Grubu, TV8'in hisselerinin %30'unu satın alarak kanala ortak oldu. Mart 2016'da NBA yayın haklarını aldı. 6 Ekim 2016'da TV8,5 yayına başladı. 3 Mart 2017'de HD yayına geçti. TV8 HD, 1 Eylül 2014'te kurulan, TV8 ile eş zamanlı yayın yapan TV8'in yüksek çözünürlüklü kanalıdır. 18 Şubat 2015 tarihine kadar sadece Digiturk 329. kanaldan izlenebilmekteyken 18 Şubat 2015 tarihinden itibaren TV8 HD, Türksat 4A 12356 H 7100 2/3 frekansından, Turkcell TV+ 27. kanaldan, D-Smart 28. kanaldan, Digiturk 28. kanaldan, Türksat TKGS 8. kanaldan ve KabloTV 29. kanaldan da izlenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.