TV8 Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimdir? Sagopa Kajmer ve Ceza mı?

TV8 Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimdir? Sagopa Kajmer ve Ceza mı?
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de kısa süre içerisinde TÜrkiye Rapçisini Arıyor yarışması yayınlanmaya başlayacak. Resmen duyurulan programda en yetenekli rap yıldızları bulunmak için katılan isimler içerisinden elemeler yapılacak. Kendisini gösterip birinci çıkan isim ödül kazanacak. Ayrıca yarışmanın jüri üyeleri için de flaş iddialar var. Peki, Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler? İşte, yarışmayla ilgili ayrıntılar.

Yarışma denildiğinde akla gelen ilk kanallardan biri olan Tv8'de bu kez de rapçilerle ilgili bir program geliyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda rap konusunda kendisine güvenen binlerce kişi yapacakları başvurularla birlikte hayallerine bir adım daha yaklaşacak. Ayrıca elde edecekleri birincilikle de isimlerini Türkiye'ye ezberletecekler. En iyi rap şarkılarının söylenip jüri karşısında yarışmacıların performans göstereceği yarışmanın yayın tarihi henüz belli değil.


TÜRKİYE RAPÇİSİNİ ARIYOR JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Yakında Tv8 ekranlarında başlayacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuruları başladı. Sosyal medyada da gündem olan yarışmanın jüri üyeleri merak konusu oldu. Acun Medya tarafından henüz resmi açıklama yapılmazken, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer'in oturacağı iddia edildi. Yarışmanın yayın tarihi, jüri üyeleri ve tanıtım fragmanlarıyla ilgili gelişmeler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

türkiye rapçisini arıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum