Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm Youtube ve tek parça izle | 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm Youtube ve tek parça izle | 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
TRT 1'in kısa süre önce dönemsel dizilerinden biri olarak yayınlamaya başladığı Uyanış: Büyük Selçuklu'da yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. İlk günden bu yana büyük etki yaratan ve binlerce kişi tarafından izlenerek reyting sıralamasında da üst basamaklarda yer alan dizide neler yaşanacağı merak konusu. TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid'in yanısıra birçok tarihi yapım ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölümüyle yayınlandı. Dizinin izleyicileri de ilk günden itibaren destekledikleri yapım için yeniden izlemek veya kaçırdılarsa seyretmek adına birçok sorgulama ile araştırmalarda bulunuyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm özeti

Sencer, Kutsal Emanetlerle birlikte Konstantinopolis’e varmak için Yorgos ile işbirliği yapan Kasım’ı yakalamayı başarmış, ihaneti ortaya çıkarmıştı. Müslümanlardan kaçırmakta olduğu Kutsal Emanetleri almış ve işlediği suçlardan ötürü Yorgos’u öldürerek cezalandırmıştı. Bu zorlu mücadeleden sonra elinde Kutsal Emanetlerle Isfahan’a dönen Sencer’i kötü bir sürpriz beklemekteydi. Zira Hasan Sabbah’ın kurduğu bir tuzak neticesinde Dukas’ın karısı öldürülmüş, katilini Sencer’in azmettirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Sencer, Dukas ve karısının ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmak üzere tutuklanmıştı. Bunun üzerine cinayetlerin diğer failleri olarak görülen Sencer’in arkadaşları da yargılanmak üzere tutuklanırlar. Nizamülmülk, yargılanacak olan Sencer ve arkadaşlarının suçsuz olduğunu ispatlamak için ne yapacaktır? Hasan Sabbah, Sencer’in idam edilmesini sağlamak için hangi yöntemlere başvuracaktır? Sencer’in haksız yere  argılanmasına ve idam cezasına çarptırılma ihtimaline karşı Başulu’nun tepkisi ne olacaktır? Öte yandan Sencer üzerinden Nizamülmülk’ü köşeye sıkıştırmaya çalışan Hasan Sabbah, peşinde olduğu Nizamülmülk’ün hususi yiğitlerinin listesini ele geçirmeyi başaracaktır. Hasan Sabbah bu gizli evrakın içindeki hangi büyük sırrı öğrenecektir? Diğer yandan Tapar ile omuz omuza hainlerle çatışmaya giren Elçin, Melikşah’ın takdirini ve saygısını kazanmıştı. Melikşah ile Elçin’in her geçen gün biraz daha yakınlaşmasına şahit olan Terken ne yapacaktır? Elçin’e duyduğu öfke onu nasıl bir önlem almaya itecektir?


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu 11. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 11. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.